Кога да се продолжи со спортот по отстранувањето на жолчното кесе? Не се препорачува поинтензивно вежбање или спортско вежбање пред 15 дена по операцијата. Закрепнувањето треба да биде ...

Првенство

Како да продолжите со спортот по 5 години прекин? Обновувањето на спортската активност мора императивно да биде постепено: потребно е да се започне со нежни активности (возење велосипед, пешачење), околу…

Првенство

Како да продолжите со спортот без да се повредите? Да се ​​​​донесат добри решенија и да се продолжи со спортска активност е добра работа. Но, одржувањето на темпото е ...

Првенство

Како да продолжите со спорт по еден месец? Диверзифицирајте ги вашите вежби. Ако одите во теретана 3 пати неделно, на пример,…

Првенство

Како да го започнете спортот повторно? Обновувањето на спортската активност мора императивно да биде прогресивно: потребно е да се започне со меки активности (возење велосипед, пешачење), околу 3 часа на…

Првенство

Како да направите добро спортско закрепнување? За физичко одржување, многу добро можете да правите мали сесии од 15 минути секој ден. Ако ти…

Првенство

Како да продолжите со спортот по долг период на физичка неактивност? Еве десет совети кои ќе ве водат. Поставете си ги вистинските прашања пред да започнете. … Направи…

Првенство

Како да продолжите со спортот по 1 месец одмор? На пример, ако сте фудбалер, избегнувајте да започнете директно со натпревар (интензитет), организирајте неколку тренинзи…

Првенство

Како да немате болки после спортот? 7 совети како да избегнете болки после спорт Загрејте се пред тренинг. … Масирајте ги мускулите, пред и после…

Првенство

Како да избегнете болка после спорт? 7 совети како да избегнете болки после спорт Загрејте се пред тренинг. … Масирајте ги мускулите, пред…

Првенство