Kur të rifilloni sportin pas heqjes së fshikëzës së tëmthit? Ushtrimet më intensive ose praktikat sportive nuk këshillohen para 15 ditëve pas operacionit. Rimëkëmbja duhet të jetë...

Kampionat

Si të rifilloni sportin pas 5 vitesh ndërprerje? Rifillimi i një aktiviteti sportiv duhet të jetë imperativ gradual: është e nevojshme të fillohet me aktivitete të buta (çiklizëm, ecje), rreth…

Kampionat

Si të rifilloni sportin pa dëmtuar veten? Marrja e vendimeve të mira dhe rifillimi i një aktiviteti sportiv është një gjë e mirë. Por mbajtja e ritmit është...

Kampionat

Si të rifilloni sportin pas një muaji? Diversifikoni ushtrimet tuaja. Nëse shkoni në palestër 3 herë në javë, për shembull,…

Kampionat

Si të filloni përsëri sportin? Rifillimi i një aktiviteti sportiv duhet të jetë imperativisht progresiv: është e nevojshme të filloni me aktivitete të buta (çiklizëm, ecje), rreth 3 orë në…

Kampionat

Si të bëni një rikuperim të mirë sportiv? Për një mirëmbajtje fizike mund të bëni fare mirë seanca të vogla prej 15 minutash çdo ditë. Nëse ti…

Kampionat

Si të rifilloni sportin pas një periudhe të gjatë pasiviteti fizik? Këtu janë dhjetë këshilla për t'ju udhëhequr. Bëjini vetes pyetjet e duhura përpara se të filloni. … Të bëjë një…

Kampionat

Si të rifilloni sportin pas 1 muaji pushim? Për shembull, nëse jeni futbollist, shmangni fillimin direkt me një ndeshje (intensiteti), organizoni disa seanca stërvitore…

Kampionat

Si të mos keni dhimbje pas sportit? 7 këshilla për të shmangur dhimbjet pas sportit Ngrohuni para stërvitjes. … Masazhoni muskujt tuaj, para dhe pas…

Kampionat

Si të shmangim dhimbjet pas sportit? 7 këshilla për të shmangur dhimbjet pas sportit Ngrohuni para stërvitjes. … Masazhoni muskujt tuaj, përpara…

Kampionat