Nalika ngahanca olahraga sanggeus ngaleupaskeun hampru? Latihan anu langkung sengit atanapi latihan olahraga henteu disarankeun sateuacan 15 dinten saatos operasi. Pamulihan kedah ...

Kajuaraan

Kumaha neruskeun olahraga sanggeus 5 taun eureun? Diteruskeun deui kagiatan olahraga kedah janten progresif: kedah dimimitian ku kagiatan lemes (bersepeda, leumpang), ngeunaan…

Kajuaraan

Kumaha neruskeun olahraga tanpa menyakiti diri? Nyiptakeun resolusi anu saé sareng neraskeun kagiatan olahraga mangrupikeun hal anu saé. Tapi tetep laju nyaéta ...

Kajuaraan

Kumaha neruskeun olahraga sanggeus sabulan? Diversify latihan Anjeun. Upami anjeun angkat ka gim 3 kali saminggu, contona,…

Kajuaraan

Kumaha ngamimitian olahraga deui? Diteruskeun deui kagiatan olahraga kedah janten progresif: kedah dimimitian ku kagiatan lemes (bersepeda, leumpang), sakitar 3 jam per…

Kajuaraan

Kumaha ngalakukeun recovery olahraga alus? Pikeun pangropéa fisik anjeun tiasa ngalakukeun sesi leutik 15 menit unggal dinten. Upami anjeun…

Kajuaraan

Kumaha neruskeun olahraga sanggeus lila inactivity fisik? Ieu sapuluh tip pikeun nungtun anjeun. Naroskeun ka diri anjeun patarosan anu leres sateuacan anjeun ngamimitian. … Jieun hiji…

Kajuaraan

Kumaha neruskeun olahraga sanggeus 1 bulan off? Contona, upami anjeun pamaén maén bal, ulah ngamimitian langsung ku pertandingan (inténsitas), atur sababaraha sesi latihan…

Kajuaraan

Kumaha teu nyeri sanggeus olahraga? 7 tips pikeun nyingkahan aches sanggeus olahraga haneut nepi saméméh latihan. … Urut otot anjeun, sateuacan sareng saatos…

Kajuaraan

Kumaha carana nyingkahan nyeri sanggeus olahraga? 7 tips pikeun nyingkahan aches sanggeus olahraga haneut nepi saméméh latihan. … Urut otot anjeun, sateuacan…

Kajuaraan